На засіданні Вченої ради розглянуто низку важливих питань

30 січня в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулося чергове засідання Вченої ради.

Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, професор Ігор Цепенда розпочав засідання хвилиною мовчання у пам’ять про співвітчизників, котрі загинули у боях з російським агресором.

Далі ректор урочисто вручив атестат професора кафедри професійної освіти та інноваційних технологій Надії Кіндрачук; диплом доктора філософії завідувачу педагогічного відділення «Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» Людмилі Ликтей. Також Ігор Цепенда вручив атестати та привітав із вченими званнями доценток кафедри журналістики Наталію Шотурму, кафедри біології та екології Нелі Долинко, кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Наталію Сабат. Подякою голови Івано-Франківської обласної ради було нагороджено кандидата юридичних наук, доцента кафедри трудового, екологічного та аграрного права Наталію Кохан за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та активну участь у науковій роботі кафедри трудового, екологічного та аграрного права Навчально-наукового юридичного інститути ПНУ.

Під час засідання було розглянуто низку питань згідно з порядком денним. Зокрема, з доповіддю про завдання щодо академічної доброчесності учасників освітнього процесу в університеті виступив голова постійно діючої комісії з питань етики та академічної доброчесності, професор Олег Жерноклеєв; про стан і перспективи розвитку діяльності органів студентського самоврядування виступила голова студентського сенату університету Вікторія Лялюк; про роботу Центру інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» виступила професор Олена Будник; про обговорення основних напрямів реформування системи вищої освіти в Україні виступив ректор ПНУ, професор Ігор Цепенда та інше.