Відбулося засідання профспілкового комітету

1 лютого у Прикарпатському національному університету відбулося засідання профспілкового комітету за участю голови Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Зоряни Король та заступниці голови обласної організації Уляни Гураль.

Головними на зібранні стали питання щодо внесення змін до деяких законодавчих актів України про впорядкування надання та використання відпусток, а також про план роботи Первинної профспілкової організації працівників університету на 2024 рік та затвердження статистичного і фінансового звітів.

Зоряна Король вручила голові профспілкової організації ПНУ Василю Климончуку нагороду Профспілки працівників освіти і науки України за організацію літнього дитячого оздоровлення у 2023 році – почесний знак «Турбота про дітей».

Голови профбюро структурних підрозділів університету взяли активну участь в обговоренні питань порядку денного. Особливо цікавим було питання щодо запланованого внесення змін до законодавства про працю, представники обласної профспілки відповіли на численні запитання з цього приводу.

Також було розглянуто поточні фінансові питання: про надання нецільових матеріальних допомог членам профспілки, заохочення профактиву та організацію збору коштів на потреби ЗСУ.