Студенти отримали сертифікати на відвідання басейну

Завдяки спорту формуємо силу духу. Сьогодні, 29 лютого, у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника ректор, голова відокремленого підрозділу «Спортивна студентська спілка України» в Івано-Франківській області Ігор Цепенда за активну громадянську позицію вручив іменні сертифікати на відвідання басейну Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України 11 студентам різних факультетів та інститутів нашого ЗВО.

Зокрема, сертифікати отримали студенти факультету математики та інформатики Дмитро Копайгора, Олександр Белінський і Павло Голубчак, студентка педагогічного факультету Мар’яна Кіт, студентки факультету психології Ірина Диндин та Софія Цюпер, студент навчально-наукового юридичного інституту Олег Микитюк, студентка факультету іноземних мов Вікторія Івасишин, студенти факультету фізичного виховання і спорту Андрій Клюба, Давид Чижик та Давид Безрукий.

«Вручаємо вам сертифікати для того, щоб ви оздоровлювалися. Зараз ми маємо можливість користуватися басейном наших колег, але переконаний, що ми у найближчі часи матимемо і власний для того, щоб наше студентство мало можливість розвиватися у плаванні. Наш університет має на сьогодні багато спортивних досягнень. Варто пам’ятати, що сила нації полягає в доброму фізичному стані кожного з нас та у витривалості. Спорт дозволяє формувати силу духу», – зазначив ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда.

Плавання сприяє підтримці загального фізичного здоров’я, розвитку м’язів та підвищенню фізичної витривалості. Відвідання басейну також сприяє релаксації та стресоредукції, що допомагає студентам покращити своє психічне самопочуття та підвищити ефективність навчання.