У спорткомплексі “Олімп” ПНУ відбулось відкриття оновленого спортзалу

У спортивному комплексні “Олімп” Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відремонтували спортивний зал. Це – багатофункціональний зал, який може використовуватися для проведення змагань з різних видів спорту. Це значний крок у розвитку спортивної інфраструктури університету та сприятиме подальшому функціонуванню спортивного руху в університетському середовищі.

Ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда розповів, що завдяки підтримці обласної ради нам вдалося реалізувати дуже важливий проєкт не тільки для університету, але й для всієї освітянської спільноти, а також для наших ветеранів. “Він повністю оснащений згідно відповідних норм: починаючи покриттям і закінчуючи освітленням. Тут можуть відбуватися змагання з волейболу, баскетболу, футболу, бадмінтону. Окрім цього є спорядження, яке дозволяє проводити реабілітацію для ветеранів“, – додає ректор.

Разом із ректором Прикарпатського національного університету Ігорем Цепендою оглянули спортивний зал депутати обласної ради на чолі з головою облради Олександром Сичем.

Пізніше відбувся товариський матч з волейболу з викладацьким складом ПНУ та представниками обласної ради.

“Наш візит до спортивного комплексу “Олімп” носить спортивно-діловий  характер. З одного боку ми хочемо подивитися, як були використані кошти з обласного бюджету. А з іншого – проведемо дружню зустріч збірної команди депутатів обласної ради зі збірною командою викладачів Прикарпатського національного університету. Тим самим продемонструємо нашу готовність зустрічатися не тільки у діловій атмосфері, але й у спортивній. І водночас, як завше, пропагуємо здоровий спосіб життя, повагу і любов до фізичної культури і спорту“, – зазначив Олександр Сич.