Професорка кафедри журналістики Ганна Марчук отримала відзнаку Національної спілки журналістів

Спеціальну відзнаку Національної спілки журналістів України за вагомий внесок у розвиток медіасфери отримала професорка кафедри журналістики Ганна Марчук. За дорученням голови НСЖУ Сергія Томіленка відзнаку вручила відповідальна секретар Івано-Франківської обласної організації спілки журналістики Вікторія Плахта на засіданні Вченої ради Факультету філології. 

Вікторія Плахта каже, що від початку заснування кафедри викладачі тісно співпрацюють з обласною спілкою журналістів. І особлива заслуга у налагодженні такого співробітництва належить пані Марчук.  

«Ганна Іванівна упродовж 10 років зробила великий вклад у розвиток кафедри і вітчизняної журналістики. Тому їй вручається ця відзнака. Хочу також повернутися в десятирічну давнину. Дуже тішуся, що саме обласна спілка журналістів свого часу ініціювала створення кафедри журналістики, тішуся, що ми передали її в надійні руки Ганни Іванівни, яка її тоді очолила», – говорить Вікторія Плахта.

За словами Ганни Марчук, така відзнака є великою пошаною для неї особисто, а також для усіє кафедри журналістики.

«Це відзнака усієї кафедри, нашої спеціальності, нашого факультету філології. Це наша спільна клопітка, шалена праця. Адже тут працюють тільки ентузіасти своєї справи», – ділиться нагороджена.

За час свого існування, кафедра підготувала багатьох успішних і знаних журналістів не тільки Прикарпаття, а й України. Разом з обласною спілкою журналістів та Центром журналістської солідарності реалізувала багато спільних проєктів. Отримала чимало нагород та подяк. На переконання Ганни Марчук, кафедра і надалі продовжуватиме  активно працювати над розвитком медіагалузі і готуватиме висококваліфікованих журналістів.

Фото Марії Йовдій