Студенти-управлінці продовжують знайомитися з бізнес-середовищем

4 березня на факультеті управління Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася зустріч стейкхолдерів та випускників ОП Бізнес-адміністрування. Організаторами виступила кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування.

Підприємці й студенти обмінялися ідеями та досвідом, покладаючи початок новим можливостям та інноваціям. Зустріч була сповнена ентузіазму та енергії, де кожен учасник мав змогу висловити свої думки та погляди.

Студенти дізналися про потреби та виклики, з якими стикаються підприємці у своїй роботі. З свого боку, підприємці та топ-менеджери були вражені інноваційним мисленням та ентузіазмом студентів, які надали свіже та нове бачення у розвиток бізнесу.

Ця зустріч відкрила нові горизонти для співпраці між факультетом управління та бізнес-середовищем, сприяючи взаємному збагаченню та розвитку обох сторін.

Вона стала початком продуктивної співпраці, спрямованої на створення інноваційних рішень та зміцнення зв’язків між навчальною та практичною сферами.

У зустрічі взяли участь:

– засновник та керівник ТОВ “ЕКО ЦІЛЬ” – Назар Щавінський;

– менеджер з питань розвитку бізнесу “Шлюмберже Сервісез Україна” – Антон Груздєв;

– генеральний директор ТОВ “Irbis” – Тарас Семерик;

– засновниця бренду Sweet Presents Kalush – Ірина Жолоб та кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування.