Запрошуємо абітурієнтів до нашої творчо-наукової спільноти!

До вищого художнього професійного училища №3 м. Івано-Франківська завітали завідувач кафедри методики викладання образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника професор Богдан Тимків та доцент Михайло Гнатюк.

Зустріч відбулась з метою ознайомлення абітурієнтів з освітньою програмою Середня освіта (Образотворче мистецтво), перспективами навчання та подальшої реалізації професійних здібностей в педагогічній галузі. Випускникам продемонстрували основні напрями роботи кафедри (навчально-методичний, творчий, науковий), представили викладацький склад, окреслили перспективи та тенденції розвитку.

Особливу увагу зосередили на впровадженні в спеціальність освітніх компонентів декоративно-прикладного мистецтва, що є важливою частиною підготовки практикуючого художника-педагога.

На зустрічі була також присутня директор вищого художнього професійного училища №3 Коростіль Наталія, яка відзначила високу якість навчання за презентованою освітньою програмою та наголосила на важливості здобуття вищої освіти.

Кафедра висловлює щиру подяку керівництву вищого художнього професійного училища №3 за співпрацю.