Поділилися досвідом створення у ПНУ центру для дітей працівників та студентів

Сьогодні на базі навчальної лабораторії «Центр освіти і піклування про дітей раннього та дошкільного віку» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у змішаному форматі відбулася спільна зустріч за участі ректора Прикарпатського національного університету Ігоря Цепенди, завідувачки Центру Людмили Мацук та фахівців навчальної лабораторії із завідувачкою кафедри педагогіки і психології дошкільної і спеціальної освіти Марією Олійник та її колегами Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Також разом з командою доєдналися онлайн директорка з розвитку ТОВ « Мр. Лідер Глобал» (м.Київ) Анна Воронова.

Зустріч мала на меті вивчення досвіду відкриття навчальної лабораторії для дітей працівників університету.

Обговорили питання внутрішньої академічної мобільності здобувачів вищої освіти та організацію спільних проєктів задля покращення фахової підготовки фахівців дошкільної освіти.

Зокрема, нагородили студенток 3 курсу денної форми навчання, спеціальності «Дошкільна освіта» Марію Трощук та Мар’яну Коперльос дипломами за активне впровадження «Інноваційної системи Освіта та піклування дітей раннього та дошкільного віку Mr.Leader Kids / Education &Care».