Відбудеться весняний біоекологічний хакатон!

28 – 29 березня 2024 року Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за ініціативи кафедри біології та екології проводять весняний біоекологічний хакатон. Цього разу захід проводиться спільно з ГО «Права та порядку» і Карпатським національним природним парком у рамках реалізації проєкту «Покращення рекреаційної спроможності на природоохоронних та лісових територіях України» за підтримки міжнародної програми Лісової служби США (U.S. Forest Service International Programs)».

Хакатон відбудеться під гаслом «Вперед до витоків» і через легку призму природоцентричних уявлень слов’янської міфології розкриє учасникам чимало сучасних наукових фактів про природні середовища й необхідність їх охорони для збереження природної фауни і флори.

Серед локацій хакатону – Карпатський національний природний парк і сучасні приміщення університету. Окрім навчальних екскурсій та лекцій, відбудуться і цікаві воркшопи та квести.

Організатори запрошують зануритися у таємничий світ єдності чотирьох природних стихій і його величності Життя. Тому – ВПЕРЕД ДО ВИТОКІВ, за новими знаннями, незабутніми емоціями і подарунками!

Детальніше можете ознайомитися у ПРОГРАМІ