TechFusion Hackathon пройшов у Прикарпатському університеті

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбувся захід TechFusion Hackathon, який був зосереджений на розробці інноваційних рішень для вирішення конкретних проблем міста та забезпечення його сталого розвитку, використовуючи широкий спектр інноваційних технологій. Прикарпатський національний університет спільно з Університетом Східної Англії (Велика Британія), зібрав близько 70 учасників для розробки інноваційних рішень та обміну досвідом. Під керівництвом Фінбара Картера, головного фасилітатора заходу та керівника Центру студентського підприємництва в Університеті Східної Англії, хакатон став ідеальною нагодою для співпраці та зміцнення партнерських зв’язків.

Переможцями TechFusion Hack стали:

1 місце: Parking IF (10000 гривень)

2 місце: Pua team (6000 гривень)

3 місце: O’Test (3000 гривень).

Інші команди-учасники отримали по 1000 гривень.

Менторами міжнародного хакатону виступили: перша проректорка Валентина Якубів, начальник науково-дослідної частини Ірина Григорук, керівник навчально-наукового центру досліджень проєктів та наукової інформації Тетяна Гринишак, декан факультету управління Ірина П’ятничук, фахівець з міжнародних відносин, перекладач Наталія Пітей, науковий співробітник Лілія Туровська, завідувач кафедри менеджменту та бізнес-адміністування Антоніна Томашевська, завідувач бібліотеки Роман Дзумедзей.

До складу журі увійшли:

• Юрій Стефанчук (виконавчий директор ІФ РВ ВАОМС «Асоціація міст України»);

• Тарас Малишівський (аналітик ІФ РВ ВАОМС «Асоціація міст України»);

• Юлія Ляхович (менеджер «Нова Економіка»);

• Ірина Ковтун (операційний менеджер ГО «Тепле місто»);

• Лідія Черевко (начальник управління проєктної діяльності Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківськ).

Захід проводився в межах проєкту Reginna 4.0. TechFusion Hack став чудовою платформою для молодих талантів, які прагнуть змінити наше місто на краще за допомогою інноваційних технологій.