Доцентка ПНУ взяла участь у міжнародній весняній школі «Sustainable Development and Social Innovations»

Доцентка кафедри англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ірина Малишівська взяла участь у роботі міжнародної весняної школи «Sustainable Development and Social Innovations». Вона проходила в рамках проєкту «AMU Summer Schools 2.0».

Організатором школи є університет Адама Міцкевича у м. Познань (Польща).

Під час роботи школи учасники мали змогу прослухати пізнавальні лекції, взяти участь у цікавих дискусіях та практичних заняттях, що сприяли розумінню важливості сталого розвитку для гармонійного функціонування суспільства. Представники різних університетів України також мали можливість представити свої заклади та поділитись напрацюваннями, які безпосередньо стосуються цілей сталого розвитку.

З приємністю зазначимо, що дотримання цілей сталого розвитку для ПНУ є незамінною складовою стратегії розвитку університету, що слугує підґрунтям створення відкритого та відповідального освітнього середовища.

Участь у таких школах сприяє обміну досвідом та співпраці між науковцями та практиками з різних країн, що веде до покращення якості наукових досліджень та практичних рішень у сфері сталого розвитку.