Стендова доповідь студентки університету Юлії Пташник визнана кращою на II Міжнародній науковій конференції з хімії

Студентка 4-го курсу факультету природничих наук Юлія Пташник представила Прикарпатський національний університету на II Міжнародній ( XII Всеукраїнській) науковій конференції студентів, аспірантів і молодих вчених “Хімічні проблеми сьогодення”. Захід відбувся днями на базі Навчально-наукового інституту хімії Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця). У конференції брали участь 36 представників з різних університетів України.

У рамках програми заходу наша студентка представила наукове дослідження у формі стендової доповіді в секції “Органічна хімія” на тему “Кислотно-основні властивості антрахінон-1-діазонію” про систематичне дослідження властивостей антрахінону. Науковий керівник – завідувач кафедри хімії середовища та хімічної освіти Тетяна Тарас.

За результатами комісії стендова доповідь Юлії Пташник визнана кращою. Наша студентка нагороджена Дипломом II Міжнародної ( XII Всеукраїнської) наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених “Хімічні проблеми сьогодення”. Матеріали конференції будуть опубліковані в окремому збірнику з ISBN.