Смачно, гарно, недорого!

В центральному корпусі Прикарпатського університету відкрили оновлене приміщення їдальні. Символічну червону стрічку перерізали ректор університету Ігор Цепенда,  голова студентського сенату університету Юрій Лозяк, заступник голови профкому студентів та аспірантів університету Іван Хом’як. Разом з ними першу пробу знімали представники ректорату та профкому працівників університету, керівники структурних підрозділів та студенти.  

«Втілюємо чергову програму для студентів і викладачів університету щодо створення належних умов в напрямку здорового харчування. Ця їдальня відповідає сучасним вимогам та обладнана за європейськими стандартами Ціни також мусять радувати. Наша мета – створити комфортні умови нашим студентам, викладачам та працівникам університету для повноцінного харчування», – зазначив ректор університету Ігор Цепенда.

Директор їдальні Сергій Оленюк продемонстрував всім оновлені приміщення,  розповів про організацію роботи та плани на майбутнє. 

«Заклад оновлено в європейському стилі. Встановлене сучасне кухонне обладнання. В приміщенні їдальні також є кафе, де можна випити каву. Є доступ до мережі  Wi-Fi. По-перше, ми працюємо на якість, тобто всі продукти якісні і сертифіковані. По-друге – це чистота.  В Україні зараз діють стандарти ХАССП і ми намагаємося їх дотримуватися», – сказав Сергій Оленюк.

Також він розповів, що ціна комплексного обіду становитиме від 40 до 50 грн. Зараз фахівці закладу працюють над дієтичним меню. В подальших планах зробити швидке харчування – додати в асортимент фастфуд, піццу. В перспективі, за словами Сергія Оленюка, буде відкрити кондитерський цех, щоб мати власний різноманітний асортимент випічки.