Продовжуємо працювати та вирішувати важливі питання в режимі онлайн

Сьогодні відбулося чергове засідання ректорату, стипендійної та приймальної комісій університету. Зокрема, члени стипендійної комісії розглянули та затвердили списки студентів університету та Івано-Франківського коледжу, яким призначено соціальні стипендії та поновлено такі виплати. Загалом – 16 осіб. Проректор з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку Ярослав Шинкарук також поінформував учасників онлайн-засідання про призначення академічних стипендій Президента України. Щодо останніх, то відповідно до наказу МОН України №576 від 29.04.2020 року на II семестр 2019/2020 навчального року такі стипендії отримають 4 студентів нашого університету – Павлусик Ольга (Економічний факультет), Стрельченко Ірина (Педагогічний факультет), Хоменко Анастасія (Факультет філології) та Шемберко Аліна (Факультет історії,політології і міжнародних відносин).  

У ході онлайн-засідання приймальної комісії присутні розглянути та затвердили зміни до Правил прийому до Державного вищого навчального закладу “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” у 2020 році.

Ряд важливих питань обговорили на ректораті. Йшлося про підготовку до акредитації освітніх програм. Проректорка з наукової роботи університету Валентина Якубів під час доповіді поінформувала членів ректорату про розроблений план підготовки до акредитації освітніх програм доктора філософії (PhD) та підкреслила важливість його виконання.

Також йшлося про вирішення ряду питань щодо організацію навчального процесу в умовах реалій сьогодення, внесення відомостей до додатків до дипломів випускникам, встановлення комунікації зі студентами за допомогою електронного зв’язку. В контексті останнього ректор університету Ігор Цепенда зазначив, що у випадку проблемних питань з боку студентів щодо електронного зв’язку з ними на період проходження сесії, здачі кваліфікаційних іспитів та захисту кваліфікаційних робіт ректорат всіляко сприятиме їх вирішенню.