Онлайн-вебінар з питань акредитації освітньо-наукових програм

В університеті відбувся онлайн-вебінар «Особливості акредитації освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії» для гарантів освітньо-наукових програм з підготовки докторів філософії. У його роботі взяли участь завідувачі кафедр нашого університету, гаранти освітніх програм.

У ході онлайн-вебінару проректор з науково-педагогічної роботи Руслан Запухляк проінформував про особливості процедури акредитації освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії та плани на 2020-2021 навчальний рік щодо акредитації програм PhD.

У рамках програми заходу проректорка з наукової роботи Валентина Якубів виступила з доповіддю «Якісна підготовка дослідника: пріоритети, інновації та зміст 10 критерію оцінювання якості освітньої програми «Навчання через дослідження». Вона звернула увагу на нововведення в організації навчання здобувачів рівня PhD з метою підвищення якості їх підготовки та реалізації наукових досліджень.

Також під час онлайн-вебінару пройшов майстер-клас з розробки та удосконалення освітньо-наукових програм і навчальних планів з підготовки докторів філософії, який провела завідувачка кафедри соціальної психології та психології розвитку філософського факультету Лариса Заграй.