Студенти факультету іноземних мов провели онлайн-уроки для школярів Туреччини

45 кращих студентів факультету іноземних мов нещодавно пройшли міжнародну практику на базі Коледжу Бейсукент (м. Анкара, Туреччина). Це стало можливим завдяки двосторонній Угоді про співпрацю між Прикарпатським університетом та турецьким освітнім закладом.   

У рамках програми наші студенти виконували індивідуальні завдання з лінгвістичної практики у вигляді онлайн-уроків та англомовних дискусійних клубів із учнями однієї із кращих приватних шкіл Туреччини. Такі віртуальні заходи майбутні педагоги провели зі школярами 1-10 класів. У  налагодженні комунікації з учнями нашим студентам допомагали турецькі педагоги.

У ході таких онлайн-уроків  студенти факультету іноземних мов  мали нагоду застосувати на практиці засвоєні культурологічні знання про систему шкільної освіти в Туреччині.

«За період практики ми змогли провести близько 10 уроків і ознайомитися із особливостями турецької освіти. Дуже добре, що нам швидко вдалося знайти підхід до турецьких школярів і налагодити ефективний навчальний процес із учнями», – зазначила студентка III курсу Ірина Сухаребська.

Для студентів, які мріють про професію викладача, цей міжнародний досвід став неоціненним. Адже кожен ретельно підходив до підготовки уроку, презентацій та продумував усе до дрібниць, орієнтуючись на вік, вподобання та рівень знань учнів кожного із класів.

«Інтерактивні уроки – це дійсно виклик для будь-якого викладача, але ніщо не зрівняється зі щирими посмішками та емоціями, які отримуєш від кожного проведеного уроку. На мою думку саме інтерактивні заняття найкраще допомагають набути необхідний педагогічний досвід та завжди бути «в темі» з учнями», – поділилася враженнями студентка Анна Гаврилишин.