З Новим 2021 роком!

Дорогі студенти, аспіранти, викладачі та працівники університету, наші партнери, колеги та друзі! Вітаємо Вас з прийдешнім Новим 2021 роком!

Рік, що минає, був для всієї України, колективу нашого Університету та кожного з нас періодом непростих випробувань, копіткої праці та вагомих здобутків.

Сьогодні, перегортаючи останні сторінки року, що минає, ми можемо з впевненістю сказати, що зробили ще один крок у досягненні своїх цілей на благо розвитку нашої Альма-матер. Незважаючи на нові виклики сьогодення, які пов’язані з пандемією, завдяки наполегливій та плідній праці нашого колективу 2020 рік став для нас роком нових здобутків та перемог.

Відрадно зазначити, що цьогоріч наш університет увійшов до рейтингу InfluenceRanking найвпливовіших університетів світу. Також отримав почесне звання – «Лідер міжнародної діяльності».

Прикарпатський університет і надалі залишається лідером серед закладів вищої освіти в регіоні. Також займає високі позиції серед вітчизняних університетів, зокрема, за рейтингом SCImago, складовими якого є наукові результати, інноваційна та соціальна діяльність, за показниками Scopus, в Консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України. Цьогоріч наші викладачі та студенти здобули чимало перемог в конкурсах, олімпіадах, спортивних змаганнях різних рівнів, стали президентськими та урядовими стипендіатами, лауреатами престижних вітчизняних премій. Наші науковці – професор Володимир Лущак та доцентка Тетяна Татарчук – увійшли до міжнародного рейтингу вчених світу. Впродовж 2020 року університет за підтримки Уряду нашої країни, Міністерства освіти і науки, народних депутатів України та сприяння керівництва обласної адміністрації та обласної ради, продовжував активно втілювати в життя важливі освітні та наукові проєкти.

Впевнені, що прийдешній рік принесе з собою нові виклики та нові завдання. Ми переконані, що у Новому 2021 році, який до того ж є ювілейним роком патрона університету Василя Стефаника, ми разом докладемо всіх зусиль задля подальшої розбудови рідної Альма-матер.

Дякуємо всім за Вашу натхненну працю, розуміння та підтримку. Миру, добра, щастя Вам і Вашим рідним, натхнення в роботі та нових звершень на благо розвитку Університету, рідного краю та України!

З Новим 2021 роком!

 

Ректорат