Студент Антон Кальянов переміг у всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Студент IV курсу спеціальності «Психологія» факультету психології Антон Кальянов став переможцем II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Педагогічна та вікова психологія» і нагороджений Дипломом I ступеня.

На конкурс було представлене наукове дослідження «Сучасні інструменти  дослідження поведінки тварин у контексті завдань педагогічної та вікової психології».

Вперше в Україні сконструйовано багатофункціональний системний модуль оперантного обумовлення з метою проведення лабораторних експериментів у галузі зоопсихології, загальної психології, психології розвитку з можливостями перенесення результатів емпіричних досліджень у вікову, педагогічну та соціальну психології, зокрема щодо формування феномену «марновірної» поведінки дітей і дорослих.

Наукова керівниця – професорка кафедри загальної та клінічної психології факультету психології, докторка психологічних наук Лариса Міщиха.

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Педагогічна та вікова психологія» проходив 23 квітня у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К.Д Ушинського в режимі онлайн. Цьогоріч на конкурс від закладів вищої освіти України надійшло 80 студентських наукових робіт.