Міжнародна співпраця: наші студенти проведуть онлайн-заняття в Коледжі Бейсукент (Туреччина)

Незабаром для студентів факультету іноземних мов розпочнеться навчальна практика в Коледжі Бейсукент (м. Анкара, Туреччина). Про це йшлося під час робочої онлайн-наради за участі завідувача кафедри англійської філології факультету іноземних мов нашого університету, професора Якова Бистрова, доценток кафедри англійської філології, заступників декана факультету іноземних мов Наталії Пилячик і Наталії Іванотчак та представників турецького коледжу – завідувачки відділення англійської мови Халіме Мерал Атакул та координаторки міжнародної співпраці, учительки англійської мови Ольги Турчанінової -Алсан. Таку можливість студенти Прикарпатського університету мають завдяки підписаній у 2019 році угоді про співпрацю між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника і Коледжем Бейсукент (м. Анкара, Туреччина).

Навчальну лінгвістичну практику в режимі онлайн проходитимуть студенти 4 курсу спеціальності  “Філологія. Англійська мова і література”.  У рамках програми практики, як зазначалося в ході робочої наради, наші студенти проведуть онлайн заняття з англійської мови, воркшопи, а також вестимуть дискусійні клуби для учнів середніх та старших класів Коледжу Бейсукент. 

Такий формат навчальної практики у співпраці із зовнішніми стейкхолдерами дасть змогу студентам факультету іноземних мов не тільки здобути міжнародний педагогічний досвід, а й забезпечить умови для фахової адаптації та залучення до діяльності у професійних колективах, сприятиме розвитку міжкультурної компетентності сучасного вчителя та поглибленню знань з фахових дисциплін на практиці.